Με courier: 

Οι αποστολές γίνονται με ΕΛΤΑ Courier ή ACS Courier, όπου μπορείτε με τον αριθμό αποστολής που σας δίνουμε με κάθε παραγγελία, να παρακολουθήσετε την κατάσταση αποστολής. Δέματα προς μη δυσπρόσιτες περιοχές έως 2 κιλά πραγματικό ή ογκομετρικό βάρος, χρεώνονται 4,00€ και κάθε επιπλέον κιλό +1,00€. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται επιπλέον 2,5€. Για αγορές άνω των 80€ δεν χρεώνεται η αποστολή! 

Οι παραγγελίες αποστέλλονται σε μία εργάσιμη ημέρα αν οι διαθεσιμότητες των προϊόντων το επιτρέπουν. Αν κάποια από τα προϊόντα δεν δύναται να αποσταλούν σε διάστημα έως και μίας εβδομάδας, θα γίνεται τροποποίηση της παραγγελίας μετά από συνεννόηση. Σε περίπτωση κακών καιρικών συνθηκών, απεργιών ή άλλων παραγόντων που οφείλονται σε τρίτους η αποστολή μπορεί να καθυστερήσει ανάλογα. 

Τα εμπορεύμετα ταξιδεύουν για λογαριασμό και με ευθύνη του αγοραστή. Η εταιρεία μας είναι υπεύθυνη για τα εμπορεύματα έως την παράδοσή τους στην μεταφορική – κούριερ.

Παραλαβή από το κατάστημα: 

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το φυσικό μας κατάστημα στην Κισσάμου 65 στα Χανιά χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση εφόσον πρώτα σας ενημερώσουμε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη προς παράδοση. Η παραλαβή μπορεί να γίνει κατά το ωράριο λειτουργίας του φυσικού μας καταστήματος. Η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα αν δεν έχει παραληφθεί μετά από μια εβδομάδα.