Επιστροφές προϊόντων που έχουν αγορασθεί μέσω του e-shop ή τηλεφωνικής παραγγελίας:

Σε κάθε περίπτωση επιστροφής προϊόντων, αυτά γίνονται δεκτά μόνο μετά από συνεννόηση με την εταιρία μας στο τηλέφωνο: 28210 99028 ή στο e-mail: info@fishinglab.gr και μόνο εφόσον τα προϊόντα είναι αχρησιμοποίητα και στην αρχική τους κατάσταση.

Η μέγιστη χρονική περίοδος που ο πελάτης δύναται να επιστρέψει προϊόν είναι 14 ημερολογιακές ημέρες από τη μέρα της αγοράς του η οποία αναγράφεται στην απόδειξη του.

Στην περίπτωση που η επιστροφή γίνεται λόγω αποδεδειγμένα λάθους από την εταιρεία μας, η επιστροφή χρημάτων καλύπτει την αξία της παραγγελίας αλλά και τα έξοδα αποστολής.

Στην περίπτωση που δεν αποδεικνύεται οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων ενώ τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας από τον πελάτη, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.

Σε περίπτωση που η επιστροφή δεν καλύπτει τους παραπάνω όρους, η εταιρεία μας έχει το δικαίωμα να μη δεχτεί πίσω τα προϊόντα και να μην προχωρήσει σε αντικατάστασή τους.

Ακύρωση ή Τροποποίηση Παραγγελίας

Η ακύρωση ή τροποποίηση μιας παραγγελίας μπορεί να γίνει εφόσον η παραγγελία δεν έχει ήδη παραδοθεί στην εταιρία ταχυμεταφορών. Σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης πρέπει να παραλάβει την παραγγελία και να την επιστρέψει σύμφωνα με την παραπάνω διαδικασία.